Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Xiaomi Mi 8 Recenzija

Xiaomi Mi 8 Recenzija

Xiaomi slavi osmi rođendan, od osnivanja i 2010. Iako se itekako veselim metalnoj poleđini zbog bolje zaštite od padova, kada sam ugledao dvobojnu staklenu stražnjicu mi 8 litea, ostao sam bez riječi.

Evo nekoliko zivotopisa kljucnih rijeci koji ce vam pomoci u pretrazivanju. Vlasnik autorskih prava izvorni je vlasnik, ovaj blog nije vlasnik autorskih prava na ovu sliku ili post, ali ovaj blog sazima izbor kljucnih rijeci koje trazite s nekih pouzdanih blogova i dobro nadam se da ce vam ovo puno pomoci

Xiaomi slavi osmi rođendan, od osnivanja i 2010. Xiaomi mi 8 recenzija (sanja ledinek). We've come across an image allegedly showing the front panel of the mi 8, which may give us an idea of what to.

Xiaomi Redmi Note 8 Recenzija Procomp Blog
cijeli clanak posjetite ovdje: https://procomp.ba/blog/xiaomi-redmi-note-8/
Xiaomi mi 8 je veći otprilike za 1cm u visinu i jedno pola centrimentra u širinu tako da je to i na prvi pogled već primjetno. Xiaomi mi 8 dolazi kao izravni nasljednik modela xiaomi mi 6, barem kad je nomenklatura u pitanju (broj sedam je preskočen zbog osme obljetnice), no od njega je realno veći za cijelu kategoriju, odnosno za čitavi centimetar u visinu, te otprilike pola centimetra u širinu, što je vidljivo već na prvi. Xiaomi mi 8 nije savršen u nekim aspektima, kompromisi za neke mogu biti kritični, dok druge mogu vidjeti isplativost u smislu funkcionalnosti.

Redmi 9 nastavlja gde je prethodnik stao detaljan test na.

Samim povećanjem dimenzija povećan je i zaslon tako da na ovom modelu zaslon dolazi u dijagonali od. Features 6.21″ display, snapdragon 845 chipset, 3400 mah battery, 256 gb storage, 8 gb ram, corning gorilla glass 5. Xiaomi mi 8 dolazi kao izravni nasljednik modela xiaomi mi 6, barem kad je nomenklatura u pitanju (broj sedam je preskočen zbog osme obljetnice), no od njega je realno veći za cijelu kategoriju, odnosno za čitavi centimetar u visinu, te otprilike pola centimetra u širinu, što je vidljivo već na prvi.

Xiaomi mi 8 recenzija (sanja ledinek). Xiaomi mi 8 nije savršen u nekim aspektima, kompromisi za neke mogu biti kritični, dok druge mogu vidjeti isplativost u smislu funkcionalnosti. Možda bolje da pričekate mi mix 3, mada nije ni ovo loš izbor kad se uzme u obzir da košta svega 450€ ;)detaljna.

Xiaomi Redmi 8 Full Specification Price Review Compare
cijeli clanak posjetite ovdje: https://www.gizmochina.com/product/xiaomi-redmi-8/
Na istoku ništa novo, xiaomi nastavlja da dominira u kategoriji do 200e. Xiaomi mi 8 nije savršen u nekim aspektima, kompromisi za neke mogu biti kritični, dok druge mogu vidjeti isplativost u smislu funkcionalnosti. Redmi 9 nastavlja gde je prethodnik stao detaljan test na.

Redmi 9 nastavlja gde je prethodnik stao detaljan test na.

Features 6.21″ display, snapdragon 845 chipset, 3400 mah battery, 256 gb storage, 8 gb ram, corning gorilla glass 5. Možda bolje da pričekate mi mix 3, mada nije ni ovo loš izbor kad se uzme u obzir da košta svega 450€ ;)detaljna. Mi 8 lite je nova uzdanica u klasi od 300e.

Iako sam već koristio telefone čije stražnjice imaju više boja. Xiaomi mi 8 android smartphone. Samim povećanjem dimenzija povećan je i zaslon tako da na ovom modelu zaslon dolazi u dijagonali od.

Arhiva Recenzije Mobitel Shop
cijeli clanak posjetite ovdje: https://mobitel-shop.com/category/recenzije/
Dizajn xiaomi mi 8 lite telefona je upravo onaj segment gdje on dominira. Xiaomi mi 8 nije savršen u nekim aspektima, kompromisi za neke mogu biti kritični, dok druge mogu vidjeti isplativost u smislu funkcionalnosti. Xiaomi mi 8 android smartphone.

Xiaomi mi 8 lite recenzija.

Iako sam već koristio telefone čije stražnjice imaju više boja. Na istoku ništa novo, xiaomi nastavlja da dominira u kategoriji do 200e. Xiaomi mi 8 je zaobljen sa sve svoje četiri strane, njegova prednja i stražnja strana izrađeni su od stakla, a spaja ih metalni okvir aluminijske legure oznake 7000.

Post a Comment for "Xiaomi Mi 8 Recenzija"